Bun venit în echipă, Raul Celmare!

Începând cu luna ianuarie 2022, colegul Raul Ștefan se alătură echipei de avocați TCB-Law prin semnarea unui contract de conlucrare profesională în calitate de cabinet de avocat independent

Îi urăm bun venit în echipa TCB-Law avocatului Raul Ștefan Celmare!

Începând cu luna ianuarie 2022, colegul Raul Ștefan se alătură echipei de avocați TCB-Law prin semnarea unui contract de conlucrare profesională în calitate de cabinet de avocat independent. Conlucrarea profesională este o modalitate reciprocă de acordare a unor servicii juridice de calitate bazată pe încrederea construită în timp între avocații parteneri care împărtășesc aceleași valori și profesionalism.

RAUL CELMARE este avocat definitiv în Baroul Cluj și absolvent al facultății de Drept, cu un master în Profil Guvernanta Europeană – Facultatea de Studii Europene UBB.

Pe parcursul exercitării profesiei de avocat, cu experiență la mai multe firme mari de avocatură, Raul Celmare s-a specializat în domeniul achizițiilor publice și al fondurilor europene, cu o preocupare aparte și abilități specifice de asistență în domeniul de business cu criptomonede.

​Experiența juridică și seriozitatea care îl definește ca avocat, îl recomandă în rândul clienților care îi încredințează problemele lor juridice spre soluționare.

​Avocatul Raul Celmare a asigurat consultanță specializată pentru numeroase persoane fizice și juridice străine cu interese pe teritoriul României, dar și asistență în litigii de natură civilă, penală și comercială în fața instanțelor judecătorești de fond, de apel și de recurs.

[email protected]

Raul Celmare
Raul Celmare
Subiecte: