Echipa

Andrei Trifan

Senior Partner

Andrei Trifan este avocat în Baroul Cluj și absolvent al facultăților de Drept, Teologie și Geografie, fiind avocat fondator al societății de avocați TCB-LAW (Trifan, Cuibuș, Bălan – LAW).

Pe parcursul exercitării profesiei de avocat, dl Andrei Trifan s-a specializat în domeniul achizițiilor publice, al protecției datelor cu caracter personal și al fondurilor europene, deținând totodată calitățile de formator și mediator.

Experiența juridică desfășurată până în prezent, îmbinată cu cea de antreprenor, îi o oferă o perspectivă complexă și analitică asupra situațiilor de drept pe care le gestionează.

În calitate de formator și expert în protecția datelor, dl Andrei Trifan a susținut numeroase cursuri, seminarii și instruiri pe această temă în cadrul Facultății de Drept și în cadrul mai multor instituții publice și societăți.

Cristina Cuibuș

Avocat Partener

Cristina Cuibuș este avocat în Baroul Cluj și mediator, fiind partener senior în cadrul societății de avocați TCB-LAW (Trifan, Cuibuș, Bălan – S.C.A).

Cu o experiență de peste 23 de ani în profesia de avocat, Cristina Cuibuș s-a specializat în domeniul dreptului civil, dreptului muncii, contencios administrativ și dreptului familiei, având totodată o vastă experiență și în dreptul penal al afacerilor.

Succesul profesional al doamnei avocat se bazează pe succesul clienților, ale căror probleme juridice au fost soluționate cu ajutorul unei reprezentări complexe și competente. În calitate de avocat și membru în organele de conducere ale Baroului Cluj, doamna avocat Cristina Cuibuș a susținut numeroase cursuri, seminarii și instruiri pe diferite teme juridice de real interes.

Stefan Balan

Ștefan Bălan

Senior Partner

Ștefan Bălan este avocat în Baroul Cluj, cu vastă experiență în litigii și consultanță juridică, fiind avocat fondator al societății de avocați TCB-LAW (Trifan, Cuibuș, Bălan – LAW).

Avocatul Ștefan Bălan asistă clienții în litigiile referitoare la încheierea și executarea contractelor comerciale, litigiile de recuperare a proprietăților, proprietate intelectuală și protecția consumatorului, dreptul muncii, al familiei, recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești străine în România, litigii transfrontaliere, drepturile creditorului și recuperarea de creanțe, asigurări civile și comerciale, dreptul transportului, precum și în drept penal al afacerilor.

Avocatul Ștefan Bălan a participat la mai multe tranzacții semnificative de M&A, pentru companii multinaționale, care implică acorduri complexe de asigurare și migrație și, în unele cazuri, o analiză de fezabilitate în legătură cu transferurile de portofoliu de active.

Alex-Oliviu Varga

avocat colaborator

Alex-Oliviu Varga este avocat în Baroul Cluj, colaborator în cadrul SCA Trifan, Cuibuș, Bălan începând cu anul 2023. Este absolvent a 3 facultăți, respectiv Facultatea de Drept, Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș – Bolyai și Facultatea de Teologie Greco – Catolică din cadrul Universității Babeș – Bolyai.

Avocatul Alex-Oliviu Varga este vorbitor fluent de engleză, franceză și spaniolă și pe drept cuvânt pasionat de drept în general și de drept penal în special. Totodată, experiența sa în domenii diverse precum cel al studiilor europene, combinat cu dreptul canonic, fac din avocatul Alex-Oliviu Varga un pion de succes în cadrul societății de avocați Trifan, Cuibuș & Bălan SCA.

Andreea Petrean

Andreea Petrean

Consilier extern | Expert Trainer G.D.P.R

Andreea Petrean este consultantul nostru de bază pe probleme de G.D.P.R., având o vastă experiență în implementarea noilor reguli naționale și europene în materie de protecția datelor.

Expertiza doamnei Andreea Petrean în materie este completată de calitatea sa de antreprenor și coordonator de proiecte, dar și de formator acreditat.

Expertul trainer G.D.P.R. vine cu sprijin practic și concret în implementarea unor noțiuni cu preponderență teoretice, astfel încât consultanța noastră avocațială să fie una completă.

Ioana-Maria Șipoș

Ioana-Maria Șipoș

Consilier extern | Privacy & Data Protection Consultant

Șipoș Ioana-Maria este unul dintre consultanții noștri de bază pe probleme de G.D.P.R., având o vastă experiență în implementarea noilor reguli naționale și europene în materie de protecția datelor.

Consultantul se ocupă de consilierea afacerii în ceea ce privește respectarea GDPR și controlul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Expertul trainer G.D.P.R. vine cu sprijin practic și concret în implementarea unor noțiuni cu preponderență teoretice, astfel încât consultanța noastră avocațială să fie una completă.

Echipa de avocați TCB LAW

Suntem o echipă de avocați orientați spre rezultate pentru clienții noștri. Misiunea noastră este să oferim servicii juridice la cele mai înalte standarde, iar cea mai bună recomandare o reprezintă rezultatele obținute în cei peste 23 de ani de experiență.