Termeni și condiții

Pentru siguranța ta și a noastră, te rugăm să îți rezervi un moment pentru a citi următoarele informații referitoare la utilizarea și conținutul acestui site.

Continuând să utilizezi site-ul, ești de acord cu toți termenii și condițiile furnizate, accesibile din link-ul de la subsolul fiecărei pagini.

Termeni și condiții de utilizare a website-ului

Bine ai venit pe website! În cazul în care continui să navighezi și să utilizezi acest site, ești de acord să respecți și să te conformezi termenilor și condițiilor de utilizare, care, împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația Trifan, Cuibuș & Balan Law Firm cu tine.

Termenul “Trifan, Cuibuș & Balan Law Firm” sau “noi” se referă la proprietarul site-ului (TRIFAN, CUIBUS & BĂLAN S.C.A. CIF: 44284389). Termenul “tu” se referă la utilizatorul site-ului.

Folosirea acestui website se supune următoarelor reguli:

  • Conținutul paginilor acestui website este doar pentru informarea generală. Orice modificate poate fi făcută fără notificare prealabilă.
  • Nici noi și nici părți terțe nu oferă nici o garanție cu privire la oportunitatea, caracterul complet sau caracterul adecvat al informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop particular.
  • Utilizarea oricăror informații sau materiale de pe acest site se face în întregime pe propriul risc, pentru care nu vom fi răspunzători. Va fi răspunderea ta să te asiguri că orice produs, serviciu sau informație disponibilă prin intermediul acestui site satisface cerințele tale specifice.
  • Acest site contine informație de prezentare a societății noastre de avocatură și noutăți cu titlu general din domeniul juridic.
  • Acest site poate include, de asemenea, link-uri către alte site-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul tău. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul respectivelor site-uri.

Notificare

Informațiile conținute în acest site sunt doar cu titlu informativ general. Informațiile sunt furnizate de Trifan, Cuibuș & Balan Law Firm. Asumarea de către noi a unor servicii juridice se poate face exclusiv prin semnarea unui contract de asistență juridică în condițiile Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat.